Veelgestelde vragen

Misschien vindt u in deze rubriek wat u zocht.
Als dat niet zo is, dan kunt u Woordgriet ook gewoon bellen of mailen.

Bel me, schrijf me

Wat kost copywriting?

Moeilijke vraag. De prijs die u voor copywriting betaalt, is sterk afhankelijk van de hoeveelheid tekst die u nodig heeft. Maar natuurlijk speelt de briefing ook een rol: is er nog veel research vereist, of is alle informatie al voorhanden? Bij Woordgriet betaalt u de prijs die u terugvindt op de offerte, en geen eurocent meer. Voor een vrijblijvende offerte op maat van úw tekst, neemt u best even contact op.

Doet Woordgriet ook aan Search Engine Optimization of zoekmachineoptimalisatie (SEO)?

SEO is uw website zó bouwen, dat hij hoog scoort in de resultaten van zoekmachines zoals Google. Daar zijn technieken (zoals keyword research/onderzoek naar zoekwoorden) voor. Maar de beste techniek is zorgen dat uw website iets te vertellen heeft. En liefst webcontent waar zowel Google als uw klant iets aan hebben. Met andere woorden: Woordgriet houdt altijd rekening met SEO wanneer ze voor u webcopywriting schrijft. Want efficiënte internetteksten, die scoren automatisch hoog.

Ik wil ook copywriter worden. Geeft Woordgriet schrijftraining?

Copywriter word je niet na een workshop of cursus. Veel oefenen, dat is de boodschap. Maar zet u af en toe zelf wat op papier (of scherm) en wilt u graag wat tips & tricks? Dan behoort een korte schrijftraining zeker tot de mogelijkheden. Neem contact op voor uitgebreide informatie.

Kan ik bij Woordgriet ook terecht voor vertalingen?

Vertalen is een vak apart. Woordgriet heeft het onder de knie (van het Frans en Engels naar het Nederlands), maar sommige teksten vereisen specifieke kennis (bijvoorbeeld juridische of medische teksten). Woordgriet kan u uiteraard de gegevens bezorgen van vertaalbureaus.

Zorgt Woordgriet ook voor een lay-out?

Bij sommige tekstsoorten is de plaats van woorden zeer belangrijk. Denk maar aan een webtekst of een mailing. Woordgriet zorgt ervoor dat dit steeds duidelijk is in het document. Wilt u lay-outadvies van een echte specialist? Dan zet Woordgriet u op weg, met een van haar contacten.