Copywriting, watisda?

Copywriting is een vak apart. Even snel wat zinnen uit uw brochure op uw website zetten, dat volstaat al lang niet meer.

Teksten schrijven die uw verkoopcijfers een duwtje in de rug geven, dat is de specialiteit van Woordgriet. Meestal teksten voor internet, mobiele toepassingen voor iPhone en iPad, e-mailings en andere interactieve media. Maar ook voor brochures, folders, testimonials, interviews, redactie en eindredactie kunt u bij Woordgriet aankloppen.

Een offerte of opdracht? Neem contact op

Wat kan Woordgriet voor u doen?

Teksten schrijven
U wilt graag een website voor uw bedrijf? Of een nieuwsbrief? Een redactioneel artikel? Voor dynamische teksten die zeggen waar het op staat, moet u bij Woordgriet zijn.
Teksten herschrijven
U hebt al een basistekst, maar u bent niet helemaal zeker over de structuur of de opbouw? Woordgriet bekijkt uw versie en doet suggesties om uw doelgroep nóg beter te bereiken.
Teksten verbeteren
Consistentie en woordkeuze zijn van groot belang. Woordgriet doet de eindredactie van uw tekst en zorgt dat alle neuzen in dezelfde richting wijzen.
>> Overtuig uzelf: bekijk de portfolio

Doet Woordgriet ook aan SEO?

Natuurlijk. Maar eigenlijk is dat vanzelfsprekend: goed geschreven web content scoort altijd beter in de zoekmachines. Meer over dit onderwerp vindt u in de de veelgestelde vragen.

Contact

Vragen? Neem contact op via e-mail of telefoon. Of lees misschien eerst even de veelgestelde vragen?